Over Stevig

Stevig is dé plek om te genieten van goed eten, unieke wijnen, live optredens en kunst... allemaal tegelijkertijd! Het restaurant bestaat uit drie ruimtes met verschillende inrichtingen, die ieder een eigen verhaal vertellen.

Bij Stevig kom je samen met oude vrienden en maak je nieuwe vrienden, eet je verse vis en drink je gerijpte wijnen. Verstop je je in de felgekleurde toiletten en leef je je uit op het podium. Hang je aan de lichtgevende bar en bedient de jukebox. Oftewel: dit moet je beleven. 

Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma is een Singer-Songwriter uit Amsterdam. Hij werd bekend na zijn deelname aan de talentenjacht 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. Douwe Bob heeft een echt horecahart. Hij gelooft dat een horecaonderneming draait om sfeer. Met Stevig Amsterdam wil hij sfeer en creativiteit terugbrengen in de Amsterdamse horeca scene. 

Mouad

Mouad Ben Chaib is acteur en heeft daarnaast jarenlange horeca-ervaring. Zo rondde hij de koksopleiding 'Fifteen' van Jamie Oliver af en werkte hij als kok in restaurants van onder andere Jerry Bastiaan, Ben van Beurten en Bastiaan Doesburg. Mouad is bekend met alle aspecten van het horecavak: als kok, barman en DJ. Zijn kennis en ervaring neemt hij mee naar Stevig Amsterdam.

Stevig in de media

1

Reserveer direct

Stel je zintuigen op de proef!

Stevig
Amsterdam

Van Limburg Stirumplein 18-20
1051 BE Amsterdam

Routebeschrijving 020 370 18 83